loading
Suzuki Hirt csapat

Bemutatkozás

"Egy tartós kapcsolat"
A Suzuki Hirt Autószalon egyéni családi vállalkozásként indult 1993-ban Tamásiban, a Suzuki gépkocsik kereskedői hálózatának tagjaként. A gépkocsi választék gyarapodásának arányban lépésről-lépésre jelentős beruházásokat eszközölve bővült a kereskedés, 1996-ban szerviz- és karosszériaműhely is létesült.

Használtautó telephelyet nyitottunk 1999-ben egy külön telephelyen, a megjelenő új típusok és típusváltozatok hatására. A folyamatos fejlődés és a szélesedő vevőkör előnyeit kihasználva 2003-ban Kaposváron, a dombóvári úton is megnyílt a második szalonunk Suzuki Hirt Autószalon néven. A szalonok forgalmából beérkező beszámított autókat a használtautó telepek már szűkösen tudták befogadni, ezért a 2005-ös évben Pesten egy újabb használt teleppel bővültünk. 2004-ben a Tamásiban található autószalonunkat a kor és a hazai importőr követelményei alapján másfélszeresére növeltük, a nagyobb járművek számára újabb - korszerűbb fényező fülkét építettünk.

Ügyfeleinket családias légkörben a megszokott kollégák fogadják a látogatások és a szervizek alkalmával. Ajánlataink sikerét a márkától független - korrekt használtautó beszámításnak, a számtalan banki finanszírozásnak köszönhetjük. Rugalmasan kezeljük tárgyalásaink során a vásárlói igényeket, folyamatos akcióval, kedvezményes és kamattámogatott hitelekkel állunk az érdeklődök rendelkezésére.

SOK SZERETETTEL VÁRJUK KEDVES ÜGYFELEINKET A MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!